© 2018 TMI Nederland BV

Partners

researchtoimprove

Research to Improve
Onderzoek voor verbetering en ontwikkeling

Alleen een goede meting verrichten volstaat niet meer. Research to Improve biedt ook aanknopingspunten voor leren en verbeteren, zodat mens en organisatie stap voor stap verder komen. Om de performance te verbeteren en de organisatie beter af te stemmen op uitdagingen en ambities. Zodoende kan een organisatie continu in ontwikkeling blijven. Immers, succesvolle bedrijven verbeteren zichzelf voortdurend.

Om te weten welke verbeteringen gewenst zijn, welke interventies renderen en welk ontwikkelingstraject het best aansluit op de ambities en doelstellingen van de organisatie, is informatie nodig over wat meetbaar én merkbaar is. De onderzoeken van RTI bieden die kennis. Deze zijn zelf ontwikkeld of in licentie genomen. De kenmerken van onderzoek van RTI zijn:

  • Integrale, fasegewijze en multidisciplinaire aanpak
  • Inventariserend en prioriterend naast gespecialiseerd, themagericht (vervolg) onderzoek
  • Praktisch goed toepasbaar en conceptueel zuiver onderzoek (evidence based)
  • Van programmatisch tot incidenteel onderzoek, maar altijd gericht op verbeter- en ontwikkelmogelijkheden

Research to Improve heeft de Persoonlijke Effectiviteit Scan van TMI in licentie. 

jazzing-up

Jazzing-up your organisation
Jazzing up your organisation‚ neemt u mee naar de wereld van de jazzmuziek. Het confronteert u met vragen waarvoor uw organisatie zich gesteld ziet. Het laat u zien en horen op welke manier jazzmusici tegen soortgelijke vragen zijn aangelopen, maar vooral hoe ze daarop antwoorden hebben gezocht en vaak gevonden.

Na Jazzing up your organisation zult u nooit meer op dezelfde manier naar muziek luisteren en u zult nooit meer op dezelfde manier naar uw organisatie kijken. 

dyade

Dyade
Dyade is één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Zij ondersteunen scholen met financiële en personele administratie en bedrijfsvoering. Tevens hebben zij, via hun voordeelservice, samenwerkings-overeenkomsten met veel bedrijven. Dat zorgt ervoor dat alle klanten van Dyade kunnen genieten van de voordelen op de diensten van deze bedrijven. 

TMI werkt samen met Dyade in het ontwikkelen en aanbieden van training en consultancy gericht op onderwijsorganisaties.
 TMI Corporate Brochures
TMI Corporate Brochure
TMI Corporate Brochure
Neem contact met ons op


 
Bookmark and Share

TMI Training & Consultancy BV Tel. 088 - 00 33 700 E-Mail: info@tminederland.nl
Postbus 413, 3400 AK IJsselstein Fax 030 - 31 00 198