© 2018 TMI Nederland BV

Onze Benadering

Een effectief consultant kan het feit niet negeren dat het niet organisaties, maar individuen zijn die veranderen. Elk bedrijf is een levend organisme, samengesteld uit de mensen die er werken. Hoewel het weinigen moeilijk valt deze idealen mondeling te onderschrijven, gaan we bij TMI veel verder.

We laten verandering door individuen realiteit worden. Dit wordt bereikt door een bewezen strategie die we de 5 I's noemen:


 • Investigation: (onderzoek): Het verkrijgen van een grondig begrip en audit van de specifieke behoeften van uw organisatie.
   
 • Identificatie: Analyseren, evalueren en vaststellen van te ondernemen acties die het best passen bij de specifieke situatie.
   
 • Implementatie: Iedereen, van hoog tot laag management en daarbuiten, geconcentreerd houden op de sleuteldoelen en -stappen.
   
 • Integratie: Werken met de mensen om het geleerde toe te passen in de dagelijkse werkactiviteiten en waarborgen dat het nieuwe gedrag een levenswijze wordt.
   
 • Inspiratie: Betrekken van hart en ziel van mensen om hun inzet te garanderen met onze frisse, opwindende aanpak. Deze stap loopt door de vier eerder genoemde stappen.

5i_all_circleTMI Corporate Brochures
TMI Corporate Brochure
TMI Corporate Brochure
Neem contact met ons op


 
Bookmark and Share

TMI Training & Consultancy BV Tel. 088 - 00 33 700 E-Mail: info@tminederland.nl
Postbus 413, 3400 AK IJsselstein Fax 030 - 31 00 198